Tjänster

Om mig

Hej,

Fotografering har för mig inneburit att jag fått resa, träffa en massa trevliga människor och att stanna upp och föreviga de bästa minnesbilderna. Jag är en fotograf som finns utanför Falun i Dalarnas län. Jag har en stor passion för porträtt-, natur- och landskapsfotografering. Reser gärna till platser som gör sig bra på bild och sommartid gärna med mc. Det har blivit några roadtrips med mc och två av dem kan man läsa om i min blogg här. Jag är intresserad av uppdrag både nationellt och internationellt.

Tjänster

Väljer du mig som fotograf för exempelvis en bröllopsfotografering kommer vi gemensamt diskutera fram dina önskemål för att du ska få de bästa minnena från din stora dag. Jag är en flexibel problemlösare som kommer göra mitt absolut bästa för att du ska bli nöjd med dina bilder.

Behöver ert företag en fotograf som tar bilder på era produkter eller porträtt på personalen så är du välkommen att höra av dig.

Är du intresserad av att köpa någon av mina bilder? Du hittar mina bilder på Instagram under samma namn: @photobynoren. De allra flesta är till salu dock inte porträttbilderna. Hör av dig via kontaktformuläret eller pm på Instagram om du är intresserad.

Har du bilder som inte blev som du tänkt dig? Fel ljus, dålig färg etc. Behöver du hjälp med dina bilder så är du välkommen att höra av dig.

Nu har jag även möjlighet att skriva ut bilder med mycket bra fotokvalitet. Jag kan skriva ut upp till A3.

Lämna telefonnummer eller e-postadress i kontaktformuläret så hör jag av mig inom kort.

Ni kan även nå mig via https://www.facebook.com/photobynoren/ alternativt @photobynoren på instagram där ni kan skicka pm.

Covid-19

Som naturvetare inom djur och livsmedel har jag stor kunskap om smittspridning av bl.a. Covid-19. Det innebär att jag under en fotografering kommer ta stor hänsyn till all hantering under fotograferingen och enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ska vara rädda om varandra och inte göra någon fotografering om någon av oss är sjuk. Vid fotograferingen håller vi avstånd, jag har bra zoom-objektiv så jag behöver inte komma nära alls.

GDPR

Varje fotografering omfattas av ett avtal där det framgår hur dina personuppgifter behandlas hos photobynoren. För personuppgiftslagstiftning se länk nedan:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/SV/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679

Klicka för att komma åt forordning-med-kompletterande-bestammelser-till-eus-dataskyddsforordning.pdf

Priser

Photobynoren följer SFF:s (Svenska fotografers förenings) rekommenderade priser. Uppdragen skiljer sig åt mellan privata, redaktionella och kommersiella uppdrag. För prisuppgift på ditt uppdrag, kontakta mig via anmälningsformuläret så hör jag av mig till dig inom kort. Grundarvodet ligger mellan 900-1400 kr exkl. moms beroende på uppdragstyp. Debitering sker för minst 2 timmar.

I grundarvodet ingår:

Fotografering: bl.a. förberedelsetid, planering, rekognosering, restid och fotografering.

Bildhantering: bl.a. bildimport, bildurval, skanning/råfilskonvertering, bildbehandling,           anpassning profiler, metadata, taggning och eventuell retusch.

Leverans: bl.a. kopior, efterbeställning, cd/dvd- bränning, överföring USB, onlinedistribution, back-up och lagring.

Pris per bild beror på uppdrag och i vilken omfattning bilden används.

Kvällar och helger läggs 25 % på grundarvodet. På samtliga priser läggs 25 % moms.

Högupplösta filer levereras på usb-minne eller annan media utifrån dina önskemål.